avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contractul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contractul

IN contract e trecut 800 lei primesc bonuri de masa care nu sint trecute in contract,in mina primesc 573 lei cu un program de 8 ore este legal,sau ilegal cu banii care ii primesc in mina prea mult impozit este oprit care e calculul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 7 Noiembrie 2013
Daca valoarea unui bon de masa este de 9.35 lei, pentru luna octombrie 2013, de exemplu, salariul net ar fi de 567 lei.
[ link extern ]
PE adeverinta de la asociatie ptr caldura mia trecut valoare bonuri 164 si 573 lei net in mina.
Intr-adevar, calculul este corect. Uitati aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere personala beta88 beta88 Buna ziua!Eu lucrez la 2 firme cu cate 4 ore la fiecare la o firma de aprox 5 ani,iar la cealalta de aprox 3 ani,nu pot beneficia de deducere personale?pentru ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza sporul de noapte si plata concediului de odihna Marian1985 Marian1985 Vreau sa stiu cum se calculeaza plata concediului. Din cate stiu se obtine un rezultat din salariile din ultimele trei luni impartit la nr de zile lucrate si ... (vezi toată discuția)
Minimu pe economie ale2012 ale2012 cat ii minimul pe economie?si cu cat ramai in mana dupa ce iti trage pentru cartea de munca? (vezi toată discuția)