avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plata amenda circulatie online!!!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plata amenda circulatie online!!!

Buna seara,
Scuze daca nu am postat unde trebuie in forum sunt destul de nestiutor in domeniul asta.
In week-end am luat un radar undeva la iesirea dintr-o localitate, am luat procesul verbal(amenda) si mi-a zis sa platesc in 48 de zile lucratoare, asta inseamna ca maine ar fi ultima zi de plata ca amenda sa nu se dubleze.
Deoarece domiciliul unde stau e departe de unde stau acum m-am gandit sa platesc online pentru o validare rapida.
Am intrat pe ghiseul.ro unde se lauda ca se poate plati online fara erori, pot sa-mi selectez primaria de care apartin la adresa din buletin. Daca platesc in contul primariei la sectiunea amenzi mai trebuie sa fac ceva? Ca ma astept la orice de la sistemul asta plin de erori.
A mai platit cineva amenzi online?
Astept raspunsuri de la cei experimentati sau cei care au patit-o din pacate.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: mihai15mai , utilizator 15:36, 16 Iulie 2015
Indiferent de modalitatea de plata,va revine obligatia sa predati dovada platii cu copia PV la emitentul PV contraventie la sediul SPR care a aplicat sanctiunea
ynocentta a scris:

Indiferent de modalitatea de plata,va revine obligatia sa predati dovada platii cu copia PV la emitentul PV contraventie la sediul SPR care a aplicat sanctiunea


Suntem in 2013 si cretinii astia au nevoie sa trimiti dovada de plata in sapte locuri, de ce dracu nu comunica intre ei, trebuie sa umblu eu pe drumuri. Eu am vrut sa platesc pe loc la politistul care mi-a dat amenda si m-a refuzat, chiar nu se poate plati la cel care da amenda?
Am platit in dimineata aceasta prin [ link extern ] /

Nu mi-a cerut sa ma autentific sau ceva de genul asta, am introdus doar datele si atat.

Vad ca si la ei scrie ca ai datoria de a trimite dovada platii, care ti-o trimit pe email, la sectia de unde apartine agentul...
Ultima modificare: Joi, 16 Iulie 2015
iris05, utilizator
Eu nu am mai trimis nici o dovada de plata nicaieri, chiar n-am mai avut timp. Cand am fost sa platesc impozitul am fost instiintat ca am si o amenda neplatita(abia dupa doi ani de cand am luat amenda), am facut dovada platii amenzii catre cei de la primarie si amenda a disparut, in felul asta am scapat de umblat pe drumuri cu trimis dovezi de plata.
Cel mai important este sa pastrati dovada platii si s-o prezentati cand va este ceruta, sau platiti direct la agent daca este amabil sa va incaseze banii desi comoditatea si confortul primeaza in ceea ce-i priveste...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata online amenda circulatie the game the game Buna ziua!Daca platesc online amenda de circulatie prin intermediul site-ului www.amenda-online.ro mai trebuie sa trimit copia procesului verbal si dovada ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta primita cu intarziere ContSters445935 ContSters445935 Buna ziua! Se pare ca la data de 05.08.2017 am circulat fara a avea rovinieta cumparata (nu mi-am dat seama). Am primit astazi in cutia postala un plic cu ... (vezi toată discuția)
Anulare obligatie de plata pentru amenda platita in termen de 48 ore patraule2 patraule2 Buna ziua, pe ghiseul.ro apare o obligatie de plata pentru o amenda de circulatie in Bucuresti cu PV datat vineri la 19:30, amenda platita pe ghiseul.ro marti ... (vezi toată discuția)