avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legislatie - vanzare - cumparare apartament
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Legislatie - vanzare - cumparare apartament

Buna seara!
V-as ruga sa ma edificati in privinta perioadei maxime prevazuta de lege (daca exista normative in acest sens), pentru eliberarea apartamentului de catre vanzator, de la data semnarii de catre parti a contractului de vanzare-cumparare a apartamentului.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Contract pentru drept de habitatie? buna seara, as dori sa stiu cum trebuie procedat in situatia ... adria_bd adria_bd Buna seara, As dori sa stiu cum trebuie procedat in situatia in care vrem sa achizitionam un apartament si sa oferim drept de habitatie vanzatorului pentru ... (vezi toată discuția)
Legea locuintei SORIN2013 SORIN2013 Am o intrebare ...exista vreo LEGE clara in care se stipuleaza faptul ca la vanzarea unei locuintei mai exact dupa perfectarea actului de ... (vezi toată discuția)
Buna seara, urmeaza sa achizitionam un apartament prin credit ... GVGrigore GVGrigore Buna seara, urmeaza sa achizitionam un apartament prin credit ipotecar, numai ca actualul proprietar ma roaga sa il mai las o luna doua in apartament pana isi ... (vezi toată discuția)