avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit pe profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit pe profit

Buna seara, Am o firma care a fost suspendata pana pe 26.06.2013. Nu a functionat, iar in septembrie am suspendat-o din nou. Am primit de la Fisc o decizie de impunere din oficiu pentru impozit pe profit de 248 lei. Trebuie sa merg s-o platesc? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ilie Stanica , Consultant fiscal 21:14, 4 Noiembrie 2013
cel mai bine ar fi sa faceti o vizita la organul fiscal pentru a va lamuri circumstantele in baza carora ati fost impus din oficiu! banuiesc ca aveati obligatia depunerii declaratiei privind impozitul pe profit (sau cel pe veniturile microintreprinderilor... depinde cum figurati in vectorul fiscal) si aceasta obligatie nu a fost respectata. pe baza unor date si informatii din analiza documentara, in temeiul OG 92/2003, organul fiscal v-a calculat prin estimare un impozit! daca nu-l datorati, nu trebuie platit, dar pentru asta trebuie sa va lamuriti in legatura cu circumstantele la care am facut referire si apoi sa contestati decizia respectiva care reprezinta un act administrativ fiscal si care nu se va anula fara o contestatie!
Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2013
Ilie Stanica, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O firma suspendata poate avea profit? Sandu Marian Sandu Marian Am firma suspendata din 2009. Logic, nu poate avea profit; cu toate acestea Finantele locale ma someaza sa depun... declaratia privind obligatia de plata a ... (vezi toată discuția)
Impozit microintreprinderi beinaz a beinaz a Legatat de microintreprinderi...daca o firma are activitatea suspendata din 2014, iar la data suspendarii figura ca platitoare de impozit pe profit, trece la ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie de registrare fiscale 010 - amenda ovningar ovningar Am inregistrat o societate cu răspundere limitată în Noiembrie 2014, la registrul comertului Bucuresti. Am inregistrat societatea ca fiind platitoare de ... (vezi toată discuția)