avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Recuperare TVA constructie casa
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Recuperare TVA constructie casa

Buna ziua, as dori sa stiu daca cf legii 15/2003 pot recupera tva platit firmei care mi-a construit casa. Constructia a inceput in 2008 si finalizat in 2009. Sunt pers fiz si nu detin alte bunuri imobiliare. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere cu parinti ContSters205215 ContSters205215 Buna ziua Am urmatoarea situatie in familia mea: tatal meu a mostenit o casa de la mama lui in 1990, casa din care a vindut 1/2 cota parte mamei mele( ... (vezi toată discuția)
Executare silita bilet la ordin avalizat de administratorul societatii Florentina Ragalie Florentina Ragalie A incercat cineva sa execute un bilet la ordin avalizat de administratorul societatii? (vezi toată discuția)
Vanzare casa "la rosu" persoana fizica patricel1 patricel1 Buna ziua, sunt o persoana fizica ce am cumparat mai demult un teren cu o casa mai veche in Constanta. Dupa ceva timp am reusit sa strang niste bani sa o ... (vezi toată discuția)