avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA datorat in Italia, cum se declara in Romania?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA datorat in Italia, cum se declara in Romania?

Buna ziua,
Suntem un SA romanesc care a numit un reprezentant fiscal in Italia inregistrat in scopuri de TVA. In Italia se declara TVA-ul in decontul de TVA de acolo si se plateste . Cum se declara/inregistreaza in contabilitatea romaneasca toata facturile primite/emise de reprezentantul nostru fiscal? Codul fiscal prevede situatia inversa si nu face nicio referire la cazul nostru.
S-a mai lovit cineva de problema asta? Reusiti sa ma indrumati?
Cu stima,
Cel mai recent răspuns: businesscenterservices , utilizator 10:07, 22 Noiembrie 2013
Chiar nu stie nimeni? Se apropie 25 nov si nu stiu cum sa declar. Am facut solictare catre asistenta Anaf dar dureaza prea mult, 45 zile.
Ce porcarie!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 394 gabi12345 gabi12345 declaratia 394 trebuie sa fie egala ca valoare cu declaratia 300(tva) cum se inregistreaza bonurile de benzina si de taxi la care se deduce tva-ul in ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare corinadbr corinadbr Firma noastra achizitioneaza echipamente din UE. Ne contrazicem cu alti contabili , deoarece nu stim se trateaza ca taxare inversa TVA-ul??? La finante nimeni ... (vezi toată discuția)
Noutãþi privind declaraþia 394 -versiune 15.02.2012 ContSters233047 ContSters233047 [b][u]Noutăţi privind Declaraţia 394 [/u][/b] [b]Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Vâlcea informează contribuabilii că, în ... (vezi toată discuția)