avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general reglementare penalitati la creante bugetare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

reglementare penalitati la creante bugetare

Imi puteti spune ce act normativ reglementeaza cuantumul penalitatilor la creantele bugetare de 0,06%? Multumiri anticipate.
Codul fiscal Legea nr.571 / 2003, dobânzi 0,06% / zi întârziere si penalităti de întârziere 0,5 % / lună sau fractiune de lună întârziere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglementare penalitati la creante bugetare madalyna madalyna Imi puteti spune actul normativ care reglementeaza cuantumul penalitatilor de 0,06% perceput la creantele bugetare???
Multumiri anticipate! (vezi toată discuția)
Impozit din chirii bea_foris bea_foris Buna ziua, am urmatorul caz: persoana fizica cu dubla cetatenie(romana si ungara), cu domiciliul in Ungaria, inchiriaza din 2003 un imobil aflat in Romania. ... (vezi toată discuția)
Procentul legal admis de penalizare pt debite Krissia . Krissia . Imi spune si mie cineva va rog, care este procentul legal maxim admis de penalizare pt intarziere plata debite ? In codul de procedura fiscala era parca 0.5% ... (vezi toată discuția)