avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor mincinos
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor mincinos

Care este procedura?
Intr-un proces civil pe fond un martor al partii adverse a declarat ca face parte din comisia de cenzori a asociatiei de locatari. Acelas martor este chemat pt a depune iar marturie intr-un proces actual.Eu am scos de la administratie o adeverinta cum ca respectivul domn nu a facut si nu face parte din comisia de cenzori.sa bag aceasta dovada dupa ce ii ia declaratia sau inainte. Si sa cer sa nu i se ia in considerare declaratia sau ce ?
Cel mai recent răspuns: gabyela , utilizator 17:14, 5 Noiembrie 2013
Buna ziua,

In instanta se va pune in discutie administrarea probei cu martori. In masura in care nu vreti ca un anumit martor sa fie audiat este bine sa va opuneti inca de la inceput.

Daca totusi instanta va incuviinta proba testimoniala, este o strategie sa aduceti declaratii / inscrisuri, care contravin celor spuse de martor pentru a-l decredibiliza in masura in care serveste interesului pe care il urmariti dvs in cauza.

Prin urmare, apreciez ca aceste declaratii ar avea relevanta dupa ce proba cu martori a fost administrata, pentru a inlatura acele declaratii care nu va sunt favorabile.

Zi buna,
Costi Boncu
va multumesc de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credibilitatea martorilor myboy myboy Am o intrebare, se poate pune la indoiala marturia prietenilor \"de pahar\" ai sotului intr-un proces de divort sau de custodie ? Exista niste criterii de ... (vezi toată discuția)
Declaratie notariala sau depozitie martor in instanta? micheller micheller Sunt in proces de partaj. Am un martor care nu vrea sa vina personal in instanta, dar ar fi dispus sa dea o declaratie scrisa autentificata la notar (cum mi ... (vezi toată discuția)
Judecator: "am auzit destul" - antepronuntare? anti77 anti77 Este antepronuntare daca la propunerea a noi martori, care sa contrazica martorul partii adverse judecatorul afirma \"am auzit destul\"? (vezi toată discuția)