avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sanctiune cu retrogradarea din functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sanctiune cu retrogradarea din functie

Sanctiunea cu retrogradarea din functie pe o perioada de 60 de zile cu acordarea salariului pentru functia pe care se face retrogradarea, se scrie in carnetul de munca?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 18:32, 25 Mai 2005
buna intrebare...eu am o situatie cu diminuarea salariului cu 10% timp de o luna si nu am trecut-o in CM, am facut doar decizie interna..
Decizie interna pt penalizari si duse la ITM ( asa mi-au spus de acolo )
si eu am facut decizie interna dar de la ITM mi-ai zis ca nu trebuie sa o inregistrez la ei
Eu nu am treaba cu ITM-ul pentru ca am capital de stat. Ma intereseaza daca se scrie sau nu in carnetul de munca. Eu nu am gasit nici o reglementare in acest sens. Poate fi interpretata ca o mutatie intervenita?
Retrogradarea din functie presupune si schimbarea locului de munca la noua functie pe care este angajat, ceea ce presupune si modificarea in carnetul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrogradare in cm AnnaMaria_ru AnnaMaria_ru Buna ziua! Am avut o cercetare disciplinara iar sanctiunea aplicata in urma acesteia a fost retrogradarea ( cu scaderea salariului bineinteles )pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Retrogradare din functie!!! florinache florinache Buna ziua, Sunt angajat la o societate cu contract de munca perioada nedeterminata, ca tehnician retele, nu mi s-a comunicat nici o fisa de post la ... (vezi toată discuția)
Penalizare salar sanda-popovici sanda-popovici Este legal ca un angajat sa fie penalizat pt abateri disciplinare cu 33% din salariul lunii martie? Angajatul respectiv a fost penalizat pt ca nu a imputat ... (vezi toată discuția)