avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chitante asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chitante asociatie de proprietari

as dorii sa-mi spuneti ce trebuie sa contina o fila din chitantierul asociatiilor de prop,am auzit ca sau facut modificari si trebuie sa dau comanda ptr tiparirea lor.cu multumiri
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:01, 6 Noiembrie 2013
la ce modificarui faceti referire
O chitanta de asociatie de proprietari trebuie sa cuprinda elemente de identificare cu antetul asociatiei de proprietari,adresa,sector,oras,C.I.F. seria,nr,am primit de la..adresa..suma de..reprezentand..casier
Chitantele pot fi personalizate, cuprinzand datele de identificare a asociatiei de proprietari (nimic mai mult decat cele stiute pana in prezent) sau chitante nepersonalizate pe care se poate aplica stampila asociatiei care ea in sine poarta aceste date de identificare.

Deci nu s-a schimbat nimic in aspectul chitantelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitantiere personalizate teo30967 teo30967 imi puteti spune va rog daca chitantierele cu care se incaseaza intretinerile trebuie sa fie personalizate ? as vrea daca se poate articolul din lege unde ... (vezi toată discuția)
Informare chitante GHEORGHIAN GHEORGHIAN Încasarea cotelor de întreţinere este obligatorie numai pe chitanţiere personalizate. DA / NU ? Care sunt reglementările în vigoare? (vezi toată discuția)
Cum deosebim o chitanta reala de una "in alb" ? lumyclau lumyclau Buna ziua. Va rog sa imi spuneti si mie daca pe chitanta eliberata de administrator trebuie sa fie tiparite seria si numarul chitantei? El scrie cu pixul ... (vezi toată discuția)