avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Instructiuni de exploatare privind telefonia
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Instructiuni de exploatare privind telefonia

Ma poate ajuta cineva cu orice material/lege/link despre ''instructiuni de exploatare privind telefonia''? Este un ordin nr 727/1997...
Imi este necesar pt sustinerea unui examen, si nu am gasit nimic, desi caut si am sunat si la Resurse Umane la institutia care organizeaza examenul si nici ei nu stiu exact.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: D-ele-A , utilizator 14:52, 6 Noiembrie 2013
İncercati sa mergeti pana la colegiul de Posta si Telecomunicatii "Ghe Airinei" din str Romancierilor Dr Taberei (intrarea se face pe lateral, liceul fiind in curs de "reabilitare" sau "demolare", nu se stie exact) si luati legatura cu doamna directoare Trifu, se pare ca dumneaiei a scris un manual. Depinde ce vi se cere. Telefonie urbana sau suburbana, partea comerciala, etc.
Sau mergeti la secretariat si rugati sa va indrume unde trebuie.
Multumesc, dar nu sunt din Bucuresti si mi-e greu sa ajung.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părți comune de blocuri alinalina45 alinalina45 Bună dimineața! Exteriorul balconului este parte comună în condominiu? (vezi toată discuția)
Modele fisa postului nicu 75 nicu 75 Buna ziua! Ma intereseaza si pe mine modele de fisa postului pentru: zidar, faiantar, parchetar, rigipsar...ce se utilizeaza in constructii in general. ... (vezi toată discuția)
Lamurire cu privire la ,,anexele gospodaresti.. Livia Cosma Livia Cosma In urma cu 4 ani m-am mutat la tara.Am obtinut autorizatie pt. renovre si mansardarea casei iar in iunie 2008 am facut receptia lucrarilor conform legislatiei ... (vezi toată discuția)