avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functia de consilier arhitect
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functia de consilier arhitect

In cazul functiei de consilier arhitect (cod COR 216104) este necesara o atestare speciala sau simpla absolvire a unei facultati de arhitectura este suficienta pentru a ocupa o astfel de functie?
Cel mai recent răspuns: gabrieladina , utilizator 16:44, 6 Noiembrie 2013
Simpla absolvire a Facultatii de arhitectura este necesara pentru ocuparea acestei functii.
Va multumesc pentru raspuns!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechimea in specialitatea studiilor mirela_togea mirela_togea Buna ziua, Doresc sa particip la un concurs in Primarie. Mi se solicita \"vechime in specialitatea studiilor superioare absolvite necesare exercitarii ... (vezi toată discuția)
Functie arhitect-sef virteco virteco As avea si eu o intrebare, consider ca se potriveste cu subiectul dezbatut: Se poate ocupa functia de arhitect-sef (ce este o functie publica de conducere) ... (vezi toată discuția)
Absolvent administratie publica- posturi posibile raac15 raac15 Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative, specializarea administratie publica, sunt functionar public, va rog sa imi spuneti ce ... (vezi toată discuția)