avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Absolvent administratie publica- posturi posibile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Absolvent administratie publica- posturi posibile

Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative, specializarea administratie publica, sunt functionar public, va rog sa imi spuneti ce functii conform COR pot ocupa cu aceasta diploma, consilier, inspector? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:02, 15 Octombrie 2014
Puteti ocupa orice functie care necesita studiile absolvite, referent, consilier, inspector.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolvent administratie publica - posturi posibile in domeniul privat Ionut B Ionut B Va rog sa ma ajutati intr-o mica problema: Am un angajat, proaspat absolvent al Fac. de Stiinte Administrative, specializ. Administratie publica, si as dori ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa victoria1 victoria1 buna ziua. sunt functionar public cu functia de referent, am absolvit facultatea de drept si doresc promovare pe functia de inspector. am depus o cerere ina ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa danacaterina danacaterina buna ziua, Am absolvit in februarie 2018 Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative , specializarea Drept . Tinând cont ca la momentul actual sunt ... (vezi toată discuția)