avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... lipsa dovezi-achitare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

lipsa dovezi-achitare?

sunt acuzat cu fals....nu s dovezi deloc...singura dovada este declaratia mea in care am recunoscut totul (am recunoscut ca in acelasi dosar sunt acuzat si cu inselaciune si am vrut sa aplice art 320 ind 1)..daca acum retrag in parte declaratia si nu recunosc falsul (intr adevar nu eu am facut) ce se intampla? achitare pt lipsa dovezi sau voi fi cercetat in continuare?

Alte discuții în legătură

Retragerea declaratiei data la instanta oltul oltul daca un dosar a fost repus pe rol (in fond) pot sa retrag declaratia data? adica recunoasterea faptei? nu vreau sa beneficiez de art 320 ind 1...sau e gata? ... (vezi toată discuția)
Principiul aflarii adevarului contra recunoastere puncuskaa puncuskaa instanta poate sa pronunte un caz de achitare si sa dispune aceasta solutie procesuala, in ciuda declaratiei de recunoastere a inculpatului – principiul ... (vezi toată discuția)
recunoasterea vinovatiei la fond - faptuitor citat in apel la cererea mea? puncuskaa puncuskaa daca pe fond am recunoscut o infractiune de fals si in apel nu vreau sa recunosc (nici nu am facut) dar stiu cine a comis-o ce se intampla? va fi citat ... (vezi toată discuția)