avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recunoasterea vinovatiei la fond - faptuitor citat ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recunoasterea vinovatiei la fond - faptuitor citat in apel la cererea mea?

daca pe fond am recunoscut o infractiune de fals si in apel nu vreau sa recunosc (nici nu am facut) dar stiu cine a comis-o ce se intampla? va fi citat persoana respectiva sau deja e tarziu,nu pot sa fac nimic?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:16, 22 August 2014
Daca ati mers pe procedura recunoasterii vinovatie din cate stiu nu puteti sa schimbati ceva.
Depinde pe ce procedura ati mers...
am fost complice intr un dosar de inselaciune si am fost acuzat si cu fals........am recunoscut din simplul motiv ca faptuitorul a intrat primul la politie la audieri,dupa ce a iesit mi a zis ce a declarat si am declarat ca sa se corespunda....si tot asa si la judecatorie.Am recunoscut ca am ajutat la inselaciune si am recunoscut si falsul ca sa beneficiez de art 320 ind.1 DAR mentin ca falsul nu eu am facut...CHIAR nu pot sa fac nimic acuma? Daca declaram in apel si eu si faptuitorul ADEVARUL nu am castig de cauza? CHIAR nu sunt alte probe in dosar,dar cu aceasta am avut un alt topic deschis
Puteti incerca dar nu cred ca veti reusi.
E o chestiune de procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Principiul aflarii adevarului contra recunoastere puncuskaa puncuskaa instanta poate sa pronunte un caz de achitare si sa dispune aceasta solutie procesuala, in ciuda declaratiei de recunoastere a inculpatului – principiul ... (vezi toată discuția)
Recunoastere in parte... se aplica 320 ind.1? oltul oltul intr un dosar penal sunt acuzat cu complicitate in inselaciune si fals......in termenul anterior am recunoscut faptele ca sa beneficiez de art 320 ind 1..dar ... (vezi toată discuția)
Retragerea declaratiei data la instanta oltul oltul daca un dosar a fost repus pe rol (in fond) pot sa retrag declaratia data? adica recunoasterea faptei? nu vreau sa beneficiez de art 320 ind 1...sau e gata? ... (vezi toată discuția)