avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere masa succesorala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere masa succesorala

Buna ziua,
Eu si fratele meu (amandoi navigatori), trebuie sa dezbatem masa succesorala dupa parinti si sa facem partajul.
In iunie 2014 se implinesc 2 ani de la decesul tatalui nostru, timp in care dupa cate stiu trebuie sa ne incadram.
Acum vine problema, nu ma intalnesc cu fratele meu sa facem lucrul acesta.
Eu voi pleca in voiaj in cursul acestei luni, iar el ajunge acasa in luna decembrie.
Intrebare, se poate incepe doar de el?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 14:52, 6 Noiembrie 2013
Dati procura de reprezentare la sucesiune fie fratelui , fie altcuiva sotie sau unei terte persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune lupascu lupascu Buna ziua, am si eu doua intrebari si sper din tot sufletul sa ma ajutati, prima intrebare: pentru a deschide succesiune in primele 6 luni de la decesul ... (vezi toată discuția)
Dezbatere de mostenire gavvaly gavvaly Buna ziua. Am mai multe probleme si nu stiu cum sa le rezolv si anume: - suntem 2 frati, unul e in inchisoare de ceva vreme - parintii au murit de aprox. 5 ... (vezi toată discuția)
Succesiune-frate plecat din tara olympya olympya buna ziua. vreau sa fac succesiunea dupa tatal meu dar nu pot pentru ca fratele meu este plecat si arestat in strainatate. ce pot face pentru a face ... (vezi toată discuția)