avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum se depun actele la dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum se depun actele la dosar

buna ziua,

in timpul unui proces se poate trimite la judecatorie acte ,dovezi,etc pe fax sau mail?sunt luate in considerare de judecator?
Cel mai recent răspuns: berciumihaela , utilizator 15:34, 6 Noiembrie 2013
Recomandabil este sa le trimiteti prin serviciul postal cu confirmare de primire sau sa le depuneti personal. Puteti folosi si fax-ul insa va asumati riscul ca inscrisurile sa nu ajunga la dosar din cauze neimputabile dvs.
dar judecatorul le poate lua in considerare?
Daca ajung la dosar, le va lua in considerare.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare tibi2008 tibi2008 Adeverinta care dovedeste venitul e ultimele 6 luni, necesara pentru calcularea pensiei alimentare, cum se depunde la dosar? pot s-o trimit prin posta prin ... (vezi toată discuția)
Intampinare ipso ipso Buna ziua. Am proces pe data de 06.09.2010. Trebuie sa depun o intampinare intr-un proces la judecatoria Ramnicu Valcea. Eu sunt din Ploiesti. Stiu ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)