Buna ziua. Am proces pe data de 06.09.2010. Trebuie sa depun o intampinare intr-un proces la judecatoria Ramnicu Valcea. Eu sunt din Ploiesti. Stiu ca trebuie depusa cel putin cu 5 zile mai devreme.Cum o pot depune fara sa merg la Valcea? Se poate pune recomandata la posta din Ploiesti sau la tribunalul din Ploiesti ? Se socotesc 5 zile de la data depunerii sau de cand ajunge ? Mersi
Intampinarea trebuie sa ajunga la Judecatoria Ramnicu Valcea, indicand nr. de dosar si termenul. O puteti trimite prin posta cu confirmare de primire. Pentru siguranta e bine sa o trimiteti si prin fax la nr. 0250.731536, adresa judecatoriei fiind Scuarul Revoluţiei nr. 2, Rm. Vâlcea.
Trebuie sa ajunga la dosar cu 5 zile inainte.
Puteti depune Intampinarea prin serviciul postal, recomandata, cu confirmare de primire.
Se socotesc 5 zile de la data depunerii de catre dvs. a plicului la posta.
Daca procesul are loc la Judecatoria Ramnicu Valcea, dvs. veti depune plicul la posta din Ploiesti, in nici un caz la vreo instanta din Ploiesti..
Daca procesul este pe data de 06.09.2010 iar eu o depun maine 30.08.2010 la posta prin recomandata cu aviz de primire, si nu ajunge cu 5 zile mai devreme de proces, ce probleme pot avea ?
Adresa pe care o am eu este str Tudor Vladimirescu nr 2, iar dvs ati spus alta. Care este cea buna ? mersi