avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... in cazier nu apar condamnarile
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

in cazier nu apar condamnarile

am un proces penal,primul termen fiind in ianuarie 2012....bineinteles se afla in dosar cazierul judiciar in care apare ca am fost condamnat la 10 luni de inchisoare cu suspendare pt inselaciune,iar intre timp am mai fost condamnat de4 ori tot cu suspendare si odata condamnat cu executare 3 ani 6 luni (am fost eliberat duopa o luna dupa admiterea in principiu a contestatiei in anulare...o data am fost citat si din penitenciar,deci judecatorul stie ca am fost inchis (sper ca nu mai aminteste)...REPET,in cazier nu apare decat o singura condamnare de 10 luni.
oare judecatorul va judeca dupa acest cazier? daca da am sanse tot la suspendare sau stie ca am mai fost condamnat,fiind citat din penitenciar si va judeca altfel? poate sa anuleze condamnarile care nu apar in cazier si sa dea un spor si sa fie cu executare? sau daca vrea sa anuleze trebuie sa cere sentintele de la judecatorii

Alte discuții în legătură

Neatentia instantei-norocul meu? oltul oltul am un proces penal,primul termen fiind in ianuarie 2012....bineinteles se afla in dosar cazierul judiciar in care apare ca am fost condamnat la 10 luni de ... (vezi toată discuția)
Ce este suspendarea??? yaro yaro daca primesc 3 ani cu suspendare pt fals si inselaciune iau 3 ani cu suspendare ce inseamna asta ce pot face si ce nu voi fi liber sau voi fi inchis sau ... (vezi toată discuția)
Se poate anula suspendarea? oltul oltul daca am 5 condamnari cu inchisoare cu suspendare iar la al 5lea proces primesc o amenda administrativa (cauza de nepedepsire) judecatorul poate sa anuleze ... (vezi toată discuția)