avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Informatii despre casatoria cu un strain
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Informatii despre casatoria cu un strain

El este din Bangladesh iar eu sunt romanca si dorim sa ne casatorim.El nu a putut intra in tara deoarece nu a primit viza insa se presupune ca la sfarsitul luni o va primi.A-si dori sa stiu ce conditi trebuie sa indeplinim pentru acceptarea casatoriei si obtinerea cetateniei pentru el.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:43, 8 Noiembrie 2013
Pentru casatorie aveti nevoie de actele care sunt enumerate in acest topic unde e vorba de casatoria cu un cetatean tunisian (sunt aceleasi)
www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_235759/Invitatie-cetatean-tunisian.html

In privinta cetateniei, ca sa poata aplica vor trebui sa treaca minim 5 ani de la casatorie, timp in care trebuie sa stea efectiv pe teritoriul Romaniei. In afara de asta va trebui sa stapaneasca bine limba romana si sa mai indeplineasca niste conditii pe care le puteti citi in Legea cetateniei romane.
Ca sa poata ramane pe teritoriul Romaniei dupa casatorie va trebui sa cereti o alta viza, aceea de reintregire a familiei.
Detalii gasiti aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu un cetatean tunisian nicole4370 nicole4370 as vrea sa stiu ce acte ii trebuiesc atat lui ca tunisian cat si mie ca romanca, avand in considerare ca va avea loc casatoria in Romania. in cat timp poate ... (vezi toată discuția)
Casatorie mixta magda_alexandrescu magda_alexandrescu vreau sa ma casatoresc cu un cetatean tunisian, lamuriti-ma va rog, dupa casatorie in cat timp poate obtine permis de sedere in romania? si ce drepturi are? de ... (vezi toată discuția)
Permis de rezident djalpha djalpha Ma numesc Lelia si sunt cetatean roman si sotul meu este cetatean tunisian Suntem casatoriti de patru luni insa casatoria a fost facuta in Tunisia nefiind ... (vezi toată discuția)