avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... condica de prezenta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

condica de prezenta

Sotia este bibliotecar comunal si are o distanta de cel putin un km de la sediul Bibliotecii pana la sediul Primariei.Este corect sa fie obligata sa semneze condica la Primarie.Care este temeiul legal in acest sens.Va multumesc anticipat.Tinand cont de Legea 334/2002 Biblioteca este considerata institutie publica.:))
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 12:35, 31 Martie 2009
Reglementarile cu privire la modalitatea de semnare a condicii de prezenta sunt cuprinse de regula in Regulamentul Intern al institutiei respective.Daca biblioteca despre care vorbiti este institutie publica de sine statatoare, normal este sa se semneze condica la sediul acesteia. Daca bibliotecarul face parte insa, din aparatul primariei, va semna la sediul primariei.Cu putina intelegere, se poate desemna locul condicii pentru biblioteca la sediul acesteia, iar seful din primarie va verifica periodic semnaturile si situatia reala privind prezenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intregirea normei de lucru ContSters133329 ContSters133329 Sunt angajata cu 1/2 norma la o biblioteca comunala din anul 2002. - bibliotecar II. Desi Legea Bibliotecii nr. 334/2002 prevede clar un post pe unitate la ... (vezi toată discuția)
Deplasare in interes de serviciu Venetia Venetia Buna ziua.Poate cineva sa ma lamureasca in legatura cu deplasarea in interes de serviciu.M-am adresat Consiliului Local si acestia s-au dat acordul inca din ... (vezi toată discuția)
Transformare post bibliotecar studii medii in studii superioare bibliotecar sanda1956 sanda1956 Poate fi transformat postul de bibliotecar studii medii in bibliotecar studii superioare (conf. Ord. 10/2008), daca studiile absolvite sunt de alta ... (vezi toată discuția)