avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intregirea normei de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intregirea normei de lucru

Sunt angajata cu 1/2 norma la o biblioteca comunala din anul 2002. - bibliotecar II.
Desi Legea Bibliotecii nr. 334/2002 prevede clar un post pe unitate la comune cu pana la 2500 locuitori, autoritatea locala de care apartin nici nu concepe intregirea normei.
Mentionez faptul ca Biblioteca judeteana-ca for metodologic al bibliotecilor publice de pe raza judetului- a trimis de nenumarate ori adrese la nivelul primariei, prin care solicita conducerii acesteia respectarea Legii 334/2002 prin intregirea normei la biblioteca.
De asemenea dl. director al Bibliotecii Judetene s-a deplasat personal in ianuarie 2010 la una din sedintele Consiliului Local, pentru a expune aceasta problema si a face apel dlor. consilieri pentru rezolvarea acestei probleme, cu mentiunea ca sunt singura bibliotecara din judet cu 1/2 norma.
Precizez ca si eu, personal, am depus cerere in fiecare an pentru a mi se rezolva aceasta problema, insa nu am primit nici un raspuns oficial (doar verbal: "o sa se rezolve").
In ultima perioada Dl. Director al Bibliotecii Judetene ma sfatuieste sa fac actiune in instanta, asigurandu-ma de tot sprijinul.
Intrebare: Ce sfat imi puteti da? Credeti ca justitia va fi de partea mea?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters133329 , utilizator 21:12, 4 Martie 2010
Faptul ca dvs ati facut cerere scrisa si ei pana acum nu v-au raspuns decat verbal, este o dovada a faptului ca stiu si ei ca nu exista un temei legal;) Mergeti in instanta, cu atat mai mult cu cat aveti sprijinul directorului, succes!
Va multumesc!
Mai sunt si alte probleme, insa o sa va cer sfatul si in zilele urmatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subordonare biblioteca LaurPopa LaurPopa Buna ziua! Sunt bibliotecar si ieri am aflat ca primarul vrea sa subordoneze biblioteca, casei de cultura pt ca cea care este acolo nu poate avea functia de ... (vezi toată discuția)
Restructurare post bibliotecar dana81 dana81 Buna ziua. In articolul III punctul 6 din Lg 63/2010 se spune ca stabilirea functiilor in limita numarului maxim de posturi se realizeaza prin derogare de la ... (vezi toată discuția)