avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pentru concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pentru concediu de maternitate

Nora mea a ramas insarcinata acum o luna, la 1 noembrie si-a gasit de lucru cu acte in regula. La acest loc de munca nu va avea probleme va ramane mult si bine, insa pana in iunie 2014 cand va naste nu va strange decat 8 luni pentru concediul de maternitate. Ea a mai lucrat si in urma cu acte insa ii lipsesc 3 luni ca sa se lege aceste perioade intre ele si sa aibe 12 luni cum se cere ca de altfel ar si depasi. In aceste 3 luni a lucrat la o famile avand grija de copilul acestora 3 zile pe saptamana, din ce am vazut la d-vs pe site a-r putea da declaratie impreuna cu familia la care a lucrat ca aceste 3 luni sa apara ca venit de antepriza. Asa poate sa beneficieze si ea de concediul de materniate. Cum trebuie sa procede? Vorbeste cu familia respectiva si apoi ce fac mai departe.

Alte discuții în legătură

Demisia in sarcina MihaelaGA MihaelaGA Buna ziua, sunt insarcinata in 6 luni. S-ar putea sa fiu nevoita sa imi dau demisia. As avea urmatoarele intrebari: -mai beneficiez de concediu de maternitate ... (vezi toată discuția)
Obtinerea indemnizatiei pentru cresterea copilului amales amales buna ziua ,va rog sa imi ziceti daca pot obtie prenatal in romania daca am muncit in germania 2 ani dar in aprilie am venit in romania in aprilie si atunci ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal si ccc laurentiuu laurentiuu Din iulie 2014 pana cand am nascut 11 noiembrie 2014 am avut un venit brut de 1000 lei (net 741) , iar din 1 decembrie 2013 pana la 31 iunie 2014, am avut un ... (vezi toată discuția)