avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Adresa infiintare poprire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Adresa infiintare poprire

Este obligatoriu ca in cazul executarii prin poprire a obligatiilor bugetare sa se comunice adresa de infiintare a popririi impreuna cu o copie certificata a titlului executoriu? Am inteles ca e un og din 2012 care reglementeaza acest lucru si nu mai este necesara tramsmiterea copiei!!! Va multumesc
Cel mai recent răspuns: LuchianSeb , utilizator 09:26, 7 Noiembrie 2013
Aceasta procedura este reglementata de Codul de Procedura Fiscala care se regaseste afisat pe pagina oficiala de internet ANAF. Bineanteles ca se transmit aceste documente, fiindca si tertul poprit are dreptul sa faca contestatie la executare daca se simte lezat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod procedura fiscala in vigoare martie 2010 manuelle manuelle Ma puteti ajuta cu urmatoarea problema: am nevoie de textul codului de procedura fiscala actualizat 2010? Am gasit atatea modificari pe net ca nici eu nu mai ... (vezi toată discuția)
Poprirea tertilor de catre finante cristi.statescu cristi.statescu In cazul in care s-a primit de la finante o poprire pentru creantele datorate ale unui colaborator, dar in momentul respectiv nu exista nici-o suma. S-a facut ... (vezi toată discuția)
Infiintarea popririi Alina Alina Alina Alina Buna ziua As vrea sa va prezint urmatoarea speta si daca se poate sa-mi dati unsfat Avem un debitor impotriva caruia am obtinut un titlul executoriu si l-am ... (vezi toată discuția)