avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie

Buna seara! Va rog ft mult sa-mi raspunda cineva cum as putea sa procedez pt a-mi calcula cat mai exact pensia.Am aproape toate deciziile emise de casa de pensii ,dar am unele dubii in calculul pensiei. Mai exact as dori sa stiu unde trebuie sa merg pt a obtine calculul exact al pensiei.Un prieten m-a ajutat la calcul si mi-a spus ca este o greseala undeva dar nu are toate deciziile.Am solicitat dosarul de la casa de pensii pt a verifica toate deciziile emise si mi s-a spus ca nu se poate da dosarul pt multiplicare.
Va rog sa ma ajute cineva in aceasta problema.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:20, 7 Noiembrie 2013
Calculati-va singur si gratuit pensia aici:

[ link extern ] ?

Daca nu va descurcati,le cereti ajutorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie neprimita de 3 luni, in urma mutarii dosarului buna ziua. ... MariusNS24 MariusNS24 Pensie neprimita de 3 luni, in urma mutarii dosarului Buna ziua. In urma mutarii dosarului de pensie dintr-un judet in altul in martie 2024, am incetat sa ... (vezi toată discuția)
Calculare pensie alimentare in cazul unui cadru militar ioanamail23 ioanamail23 Buna ziua, Numele meu este Ioana si am o intrebare legata de calcularea pensiei alimentare a baietelului meu. La divort s-a solicitat de la unitatea militare ... (vezi toată discuția)
Cum se poate afla daca s-au luat in calculul pensiei si adeverintele ... Monazdr Monazdr Cum se poate afla daca s-au luat in calculul pensiei si adeverintele primite de la arhive?Pun aceasta intrebare in urma unei discutii la casa de pensii in ... (vezi toată discuția)