avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie neprimita de 3 luni, in urma mutarii dosarului ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie neprimita de 3 luni, in urma mutarii dosarului Buna ziua. ...

Pensie neprimita de 3 luni, in urma mutarii dosarului

Buna ziua. In urma mutarii dosarului de pensie dintr-un judet in altul in martie 2024, am incetat sa primesc pensia din iulie. Angajatii casei de pensie actuale au dosarul meu, dar nu imi spun de ce nu mi se mai fac plati. Tot ce spun e ca dosarul e in lucru si trebuie sa astept recalcularea. Puteti sa ma ajutati cu un sfat?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiilor in raport cu sporurile acumulate sonai sonai Buna ziua, As dori sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea problema: sunt pensionata din anul 2002 iar in urma O.U .4/2005 urma sa ridic o adeverinta de la ... (vezi toată discuția)
Transfer de dosar de pensie parv parv soacra mea s-a mutat impreuna cu noi din hateg in tg-jiu , insa ea doreste sa ridice pensia din tg-jiu . care sunt demersurile ptr. transferarea dosarului de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.va rog daca ma puteti ajuta ,din septembrie 2024 după ... Rotaru Violeta Rotaru Violeta Bună ziua.Va rog daca ma puteti ajuta ,din septembrie 2024 după noua lege la recalculare mai primesc 3,625 puncte ,având stagiu realizat 31ani 8luni și 19 ... (vezi toată discuția)