avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie neprimita de 3 luni, in urma mutarii dosarului ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie neprimita de 3 luni, in urma mutarii dosarului Buna ziua. ...

Pensie neprimita de 3 luni, in urma mutarii dosarului

Buna ziua. In urma mutarii dosarului de pensie dintr-un judet in altul in martie 2024, am incetat sa primesc pensia din iulie. Angajatii casei de pensie actuale au dosarul meu, dar nu imi spun de ce nu mi se mai fac plati. Tot ce spun e ca dosarul e in lucru si trebuie sa astept recalcularea. Puteti sa ma ajutati cu un sfat?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:48, 14 Octombrie 2024
Multumesc de link. Procedura a fost respectata, ca in link. Cele 3 luni de la vechea casa de pensii au fost platite. De atunci au incetat platile. E vorba de Casa de Pensii Timis, care a considerat ca poate sa opreasca platile, pana face calculul exact. Acest calcul pe care il face dureaza deja 6 luni...

Carp Mircea a scris:

[ link extern ]

V-ati nimerit cu mutarea dosarului exact odata cu schimbarea formulei de calcul a pensiilor.
Treebuie sa primiti doua decizii.
Una pe legea 263/2010 si a doua de recalculare pe legea 360/2023.
Puneti presiune pe casa locala si cereti si ajutorul/sprijinul CNPP.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, dupa repetate deplasari la casa de pensii, dupa nenumarate ... lidia01 lidia01 Buna ziua, dupa repetate deplasari la casa de pensii, dupa nenumarate mail-uri trimise, in continuare ma aflu fara decizia de recalculare cf. Legii 360/2023. ... (vezi toată discuția)
Legea 360/2023 deoarece cei care s-au pensionat inainte de 2010 ... uca2015 uca2015 Legea 360/2023 Deoarece cei care s-au pensionat inainte de 2010 nu au beneficiat de aplicarea unui indice de corectie, va rog sa-mi spuneti daca cfm legii ... (vezi toată discuția)
Vreau sa știu cum pot proceda deoarece pensia mea nu a fost ... Miti1964 Miti1964 Vreau sa știu cum pot proceda deoarece pensia mea nu a fost recalculatea conform legi 360/2023,fiin în plată Sunt pensionar anticipat cu o perioada de 38 ... (vezi toată discuția)