avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vreau sa știu cum pot proceda deoarece pensia mea nu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vreau sa știu cum pot proceda deoarece pensia mea nu a fost ...

Vreau sa știu cum pot proceda deoarece pensia mea nu a fost recalculatea conform legi 360/2023,fiin în plată
Sunt pensionar anticipat cu o perioada de 38 ani 7 luni și 17 zile de cotizare cu o pensie în plată de 4 luni .
Cel mai recent răspuns: Miti1964 , utilizator 13:34, 16 Septembrie 2024
Depuneti contestatie mai intai la casa de pensii,poate este o greseala.Daca primiti acelasi raspuns,contestati in instanta.
Vreti sa spuneti ca nu ati primit decizia de recalculare in baza legii 360/2023 ?
Da,nu am primit decizia de recalculare pana în ziua de astăzi.
Menționez ca sunt din luna iunie 2024 în plată.
Am mers la casa pe pensi și am primit un răspuns fără înțeles, Să aștept.
Pensia a venit fără modificări precum și cuponul de pe aceiași suma și puncte ca și luna trecută
A-și vrea sa știu dacă este nevoie să depun o cerere de recalculare la casa de pensii,sau se va face din oficiu
Va mulțumesc anticipat

Carp Mircea a scris:

Vreti sa spuneti ca nu ati primit decizia de recalculare in baza legii 360/2023 ?

Ultima modificare: Duminică, 15 Septembrie 2024
Miti1964, utilizator
Se va face din oficiu:
[ link extern ]
Vă mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

activitate in grupele de munca anterior anului 2001, pensia scazuta. gheorgheulici gheorgheulici Sotia a fost pensionata in Februarie 2001 la varsta de 50 ani si 8 luni dupa 20 de ani in grupa l de munca (chimist, radiatii) si 5 ani de grupa a ll a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. un pensionar își va depune la casa de pensii adeverinta ... RUAndreea RUAndreea Bună ziua. Un pensionar își va depune la casa de pensii adeverinta cu venituri si perioadele suplimentare de contribuție pentru recalcularea pensiei, in ... (vezi toată discuția)
Bună seara! aș dori să vă rog să mă lămuriți cu niște ... alexandraSuta alexandraSuta Bună seara! Aș dori să vă rog să mă lămuriți cu niște informații referitoare la decizia de recalculare a pensiei. M-am pensionat în anul 2020. ... (vezi toată discuția)