avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Stabilire paternitate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Stabilire paternitate

am avut o relatie cu un baiat acuma 4 ani din care a rezultat un copil ,el nu si a dorit copilul si nu l a recunoscut.acuma copilul are 3 ani si l am dat in judecata in urma cu 3 luni pt stabilire paternitate si plata pensiei alimentare.problema este ca el lucreaza in afara ,nu mai sta la adresa care o are in buletin vine foarte putin in tara si nu stiu daca va lua la cunostinta ca l am dat in judecata ,daca va primi vreo citatie daca el numai locuieste unde stiam eu. as vrea sa stiu daca procesul se va tine si fara el sau trebuie neaparat sa dau de el sa i aduc la cunostinta, i s a trimis o comunicare la vechea adresa dar nu cred ca stie de ea.se poate stabili paternitatea si fara el daca nu reusesc sa dau de el???
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2013
alexacris, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexacris , utilizator 11:57, 7 Noiembrie 2013
In cazul in care nu se va reusi realizarea procedurii de citare la domiciliul cunoscut al paratului, atunci citarea se va face prin publicitate, procesul continuand in aceste conditii.
si daca nici asa nu dau de el ce se va intampla, mi s a spus ca fara el nu are cum sa se tina procesul pt ca el este personajul principal si nu se poate stabili paternitatea daca el nu a luat la cunostinta,va rog sa mi spuneti citarea prin publicitate ce presupune trebuie sa platesc ceva...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire paternitate crissnico crissnico buna ziua , sa va spun povestea mea pe scurt in urma cu aproape 4 ani am avut o relatii intime cu o fata ,mentionez ca nu am trait impruna ,ea imi spunea ca ia ... (vezi toată discuția)
Se poate gasii o rezolvare dana73_76 dana73_76 vreau sa va spun ca sunt despartita in fapt fara divort din anul 2001 si din 2005 mi-am refacut viata si impreuna cu concubinul meu avem un baietel care acum ... (vezi toată discuția)
Dreptul la domiciliu dancosma dancosma Am fost recunoscut drept tata al baietelului meu printr-o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, in urma cu un an (baiatul e un copil din afara ... (vezi toată discuția)