am avut o relatie cu un baiat acuma 4 ani din care a rezultat un copil ,el nu si a dorit copilul si nu l a recunoscut.acuma copilul are 3 ani si l am dat in judecata in urma cu 3 luni pt stabilire paternitate si plata pensiei alimentare.problema este ca el lucreaza in afara ,nu mai sta la adresa care o are in buletin vine foarte putin in tara si nu stiu daca va lua la cunostinta ca l am dat in judecata ,daca va primi vreo citatie daca el numai locuieste unde stiam eu. as vrea sa stiu daca procesul se va tine si fara el sau trebuie neaparat sa dau de el sa i aduc la cunostinta, i s a trimis o comunicare la vechea adresa dar nu cred ca stie de ea.se poate stabili paternitatea si fara el daca nu reusesc sa dau de el???
In cazul in care nu se va reusi realizarea procedurii de citare la domiciliul cunoscut al paratului, atunci citarea se va face prin publicitate, procesul continuand in aceste conditii.
si daca nici asa nu dau de el ce se va intampla, mi s a spus ca fara el nu are cum sa se tina procesul pt ca el este personajul principal si nu se poate stabili paternitatea daca el nu a luat la cunostinta,va rog sa mi spuneti citarea prin publicitate ce presupune trebuie sa platesc ceva...