Daca procuratura a cerut ca modalitate de executare suspendarea sub supraveghere si sentinta data a fost de suspendare conditionata, iar astazi parchetul a depus recurs, desi toata lumea mi-a spus ca nu mai au de ce sa depuna. Care ar putea fi motivele lor de recurs, se poate de exemplu sa se razgandeasca si sa ceara privarea de libertate sau doar eventual pt supraveghere? Ce alte motive ar mai putea avea?
Probabil nu le convine, pentru că pedeapsa cu suspendarea condiționată a executării pedepsei este ceva mai ușoară decât aceea cu suspendarea sub supraveghere. Probabil își mențin cerința sau cine știe..
Parchetul considera ca suspendarea conditionata ar fi o pedeapsa prea blanda in cazul dvs., astfel incat, mai mult ca sigur a facut recurs pentru ca dvs. sa executati pedeapsa intr-un regim privativ de libertate.
Chiar daca initial au cerut clar doar suspendare sub supraveghere? Credeti ca s-au razgandit in 8 zile si doresc privare de libertate? Mie mi se pare absurd.
O sa va tin la curent cand primesc motivarea, dar repet mi s-ar parea absurd sa doreasca dintr-o data o pedeapsa cu executare. Nu vad cum ar putea sa motiveze asa ceva din moment ce au motivat foarte corect de ce vor cu supraveghere si de ce nu este necesara executarea.