avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nelamurire recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Nelamurire recurs

Daca procuratura a cerut ca modalitate de executare suspendarea sub supraveghere si sentinta data a fost de suspendare conditionata, iar astazi parchetul a depus recurs, desi toata lumea mi-a spus ca nu mai au de ce sa depuna. Care ar putea fi motivele lor de recurs, se poate de exemplu sa se razgandeasca si sa ceara privarea de libertate sau doar eventual pt supraveghere? Ce alte motive ar mai putea avea?
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 16:47, 7 Noiembrie 2013
Probabil nu le convine, pentru că pedeapsa cu suspendarea condiționată a executării pedepsei este ceva mai ușoară decât aceea cu suspendarea sub supraveghere. Probabil își mențin cerința sau cine știe..
Buna ziua!

Parchetul considera ca suspendarea conditionata ar fi o pedeapsa prea blanda in cazul dvs., astfel incat, mai mult ca sigur a facut recurs pentru ca dvs. sa executati pedeapsa intr-un regim privativ de libertate.

Cu stima.
Chiar daca initial au cerut clar doar suspendare sub supraveghere? Credeti ca s-au razgandit in 8 zile si doresc privare de libertate? Mie mi se pare absurd.
Acum, ei pot cere orice , însă tot instanța va decide.
O sa va tin la curent cand primesc motivarea, dar repet mi s-ar parea absurd sa doreasca dintr-o data o pedeapsa cu executare. Nu vad cum ar putea sa motiveze asa ceva din moment ce au motivat foarte corect de ce vor cu supraveghere si de ce nu este necesara executarea.

Alte discuții în legătură

Cauza penala in recurs - la ce ma pot astepta? gabriel86 gabriel86 pe data de 29 august la un control in trafic am fost depistat cu o alcolemie de 0,58 miligrame in aerul expirat...sa intocmit dosar penal si am fost judecat ... (vezi toată discuția)
Inca o intrebare... pedeapsa cu suspendare revocata... Aleksa3g Aleksa3g Buna ziua din nou.Imi cer scuze daca sunt prea insistenta,dar nepricepandu-ma la astfel de probleme si neavand,deocamdata,posibilitatea de a afla din alta ... (vezi toată discuția)
Recurs - schimbare de sentinta? denxxx denxxx buna am fost judecat pt anscris sub semnatura privata .la sentinta misa dat 2 anii cu suspendare ,curtea de apel a facut recurs ce se poate antampla am ... (vezi toată discuția)