avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Dizolvare societate-insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Dizolvare societate-insolventa

O soc.a fost actionata in instanta de ONRC pt.dizolvare-expirare sediu social-a fost admisa actiunea.
A fost numit de ONRC un lichidator judiciar.
Societatea are aprox.8000 lei datorii la Anaf-impozit minim+penalitati si o suma mica contributii salariale.Societatea are toate declaratiile depuse si nu a mai desfasurat activitate pe ultimii 3-4 ani.
Care sunt pasii de urmat pentru insolventa si daca in acest caz asociatii pot fi urmariti pt.datoria la Anaf.

Cel mai recent răspuns: PERESCU ANDREEA , Consilier juridic 23:57, 13 Noiembrie 2013
Cred ca e incident art. 237 din Legea societatilor nr. 31/1990.
Nu se aplica Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei, ci Legea societatilor art. 227 si urmatoarele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate ADELA STROE ADELA STROE o societate are o datorie catre societatea mea de 2 000 lei, ma dat-o in judecata, mi-a fost admisa cererea, am depus pt investirea hotararii insa injstanta ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O soc.a fost chemata in judecata de ONRC pt.neprelungire sediu social. Soc.are datorii la Anaf provenind de la impozitul minim. In cazul in care soc.nu face ... (vezi toată discuția)
Recurs dizolvare societate lorefaur lorefaur Buna dimineta, Ma puteti ajuta va rog cu un model de recurs impotriva unei sentinte de dizolvare a societatii in baza art.237 alin.1 , lit.c din Lg.31/1990. ... (vezi toată discuția)