avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Evaziune fiscala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Evaziune fiscala

buna dimineata,am nevoie va rog de un sfat.am primit o citatie de la politie ca invinuit in cea ce priveste bugetul statului.ptr neplata contributiilor la buget (carti de munca)pe anul 2009 ,2010,care se ridica cu penalitati la suma de 5000ron,in acea perioada am fost administrator la o firma care in 2012 a si intrat in insolventa,.mentionez ca eu nu m am ocupat de loc de firma ci sotia care era asociat unic si de care am si divortat in 2011, toate actele firmei find la ea..ce pedeapsa risc,pot platii acea suma esalonat _-?-deoarece nu dispun pe moment de acesti bani si saptamina viitore am primit si o citatie la parchet....va multumesc
Cel mai recent răspuns: nucusor , utilizator 09:30, 10 Noiembrie 2013
Cand va duceti la Parchet,va trebui sa le povestiti lor cum a fost cu acea societate si , de asemenea, sa mentionati si acest aspect - ca doriti sa platiti esalonat suma.
aveti ideie ce pedeapsa pot primii ptr cele enuntate mai sus?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune subventii agricole Adina1108 Adina1108 Buna ziua! Imi puteti spune care ar fi consecintele intocmirii unor contracte false in vederea obtinerii de subventii agricole?! Persoana in cauza a fost ... (vezi toată discuția)
Neplata impozitelor si contributiilor cu retinere la sursa -riscuri viktorg23 viktorg23 As dori sa stiu care este procedura de tragere la raspundere a administratorului unei societati in cazul in care firma figureaza cu datorii pt impozitele si ... (vezi toată discuția)
Repercursiunile unei plangeri penale asupra persoanelor juridice menna menna Buna seara Va rog sa-mi spuneti ce repercursiuni pot fi in urma unei plangeri penale inaintata de Finante pt o firma care are datorii la stat? Pe cine ... (vezi toată discuția)