avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturile mele
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturile mele

Buna! Sunt mama a 4 copii, dintre care unul e cu sindrom Down. E vorba de fetita mea cea mica, de 7 anisori. Lucrez in domeniul medical, in 3 ture. Mi-e foarte greu sa-mi impart timpul intre copii, servici si terapiile fetitei. As vrea sa stiu daca am dreptul sa lucrez doar o tura , cea de dimineata. Daca mai am si alte drepturi, in ceea ce priveste fetita mea cu dizabilitati, va rog sa-mi spuneti. Ma refer la scutiri de taxe sau orice alte beneficii. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Lege pentru mamele singure iusty75 iusty75 Buna! Sunt divortata de 3 ani, am 4 copii, dintre care unul cu sindrom Down. Tatal copiilor mei nu ma ajuta, adica imi cresc singura copiii. Singurul ajutor ... (vezi toată discuția)
Custodie copil elaela20 elaela20 Buna dimineata.am si eu o intrebare:sunt mama unei fetite de 7 luni.pana de curand am avut o relatie normala cu tatal copilului.am stat impreuna 2 luni, dupa ... (vezi toată discuția)
Dreptul bunicilor de a-și vedea nepoții: ce se poate face când părinții le refuză acest lucru? Lia pascu Lia pascu Eu si sotul meu ne am asumat răspunderea sa o creștem pe nepotica noastră care are sindrom down, de la o luna.am fost sustinuti material de părinții ... (vezi toată discuția)