avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Se mai inregsitreaza PFA-ul la Casa de Santate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Se mai inregsitreaza PFA-ul la Casa de Santate

Buna! Inainte de iulie 2012 un PFA nou infintat trebuia sa mearag la Casa de Sanatate sa depuna copie dupa CUI si decizia de impunere si i se elibera decizia de calcul a contributiilor la asigurarile sociale.
Acum daca decizia de calcul este eliberata de Finante mai trebuie sa se faca inregistrarea la Casa de Sanatate? Eu stiu ca Finantele trebuie sa transmita baza de date si inregistrarea sa se faca automat.

Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 14:25, 10 Noiembrie 2013
Se mai inregistreaza la CASS. Daca pers juridica sau fizica autoriz nu este inregistrata acolo, atat angajatii cat si admin nu beneficiaza de servicii medicale gratuite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii la pensie si sanatate pfa ContSters66930 ContSters66930 As dori sa stiu si eu unde trebuie sa merg pentru a face contract pentru pensii si pentru sanatate, in Bucuresti. Conteaza sectorul? Am depus declaratiile la ... (vezi toată discuția)
1 iulie / cas & cass tome_ionica tome_ionica PFA sistem real. Sunt la zi cu platile in formatul actual. Concret, ce trebuie sa facem dupa 1 iulie legat de pensii si asigurari sociale? multumesc. (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de impunere anaf pentru 2012 mariantatic mariantatic Buna ziua, Am primit in data de 17.10 prin portalul ANAF o decizie de impunere pentru anul 2012 in care se specifica plata unor contributii la sanatate ( ... (vezi toată discuția)