avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Doresc sa fac sesizari privind productia ilegala de ...
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Doresc sa fac sesizari privind productia ilegala de bauturi alcoolice

Doresc sa fac sesizari privind productia ilegala de bauturi alcoolice.
Care institutie a statului va aplica legea prin control inopinat si operativ pentru infractiunea prevazuta in Codul Fiscal?
Doresc adresa de E mail, tel , etc pentru a sesiza,.
Dreptul meu la petitie este garantat de Constitutia Romaniei.
Va multumesc anticipat. Orice detaliu imi va fi util.

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara bauturi alcoolice si cafea prajita viniqum viniqum Buna ziua , Florin Chiriac este numele meu , iar compania pe car eo reprezint vrea sa achizitioneze spre vanzare bauturi alcoolice( vin linistit , bere) ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru fabrica de bere. papoc papoc Salutare tuturor! Imi doresc foarte mult sa deschid o mini [b]fabrica de bere[/b] artizanala in mediul rural, am terenul si o suma modica la dispozitie, insa ... (vezi toată discuția)
Garda financiara stelian67 stelian67 Sunt actionar in doua societati comerciale si administrator pentru amindoua din anul 2000. De-a lungul a 10 ani am avut cite 7-8 controale de la Garda ... (vezi toată discuția)