avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumul stagiu de cotizare din Spania cu cel din Romania
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumul stagiu de cotizare din Spania cu cel din Romania

Am lucrat timp de 7 ani in Spania cu contracte determinate vreau sa stiu dacă mi se pun pe cartea de munca.Daca da ce acte imi trebuiesc.Va Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:32, 8 Noiembrie 2013
1. Mergeti la Casa de Pensii si solicitati sa completati formularul E207 = Certificat pentru cariera asiguratului.

2. Casa de Pensii se va ocupa de primirea actelor de la institutia similara din Spania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie israel stamamarius stamamarius Intre 11.1997 si 02.2004 am lucrat efectiv 5 ani cu contract legal de munca in Israel. Beneficiez de pensie? daca da, ce trebuie sa fac? Multumesc (vezi toată discuția)
Pensionar in romania solicita dupa 10 ani de munca in ue, recalcularea pensiei lungus22 lungus22 Sunt pensionara in Romania din 2004. Am avut 30 de ani de munca in Romania si am mai muncit 10,5 ani in Spania. Solicit pensia in Spania fiindca m-am stabilit ... (vezi toată discuția)
Pensionare dupa munca desfasurata in strainatate. ConstantinIrina1977 ConstantinIrina1977 Buna ziua ! Lucrez in Spania de 7 ani, si vreau sa stiu daca vechimea pe care am acumulat-o acolo este valabila in cartea de munca din Romania. In cazul in ... (vezi toată discuția)