avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie Israel
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie Israel

Intre 11.1997 si 02.2004 am lucrat efectiv 5 ani cu contract legal de munca in Israel. Beneficiez de pensie? daca da, ce trebuie sa fac?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:47, 29 Ianuarie 2014
1. Mergeti la Casa de Pensii si solicitati sa completati formularul "E207 - Certificat pentru cariera asiguratului".

2. Formularul il lasati la Casa de Pensii care se va ocupa de primirea din Israel a actelor necesare dvs. pentru completarea stagiului de cotizare la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie din israel rodicabalteanu rodicabalteanu am lucrat aprox patru ani in israel ca ing constructor,in luna aprilie a.c. am depus la casa de pensii iasi un formular completat cu unele date sumare ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie ioangaspar1 ioangaspar1 Sunt pensionar militar si dupa iesirea la pensie am lucrat cu contract de munca 5 ani in Italia.De unde trebue sa cer actele necesare pentru recalcularea ... (vezi toată discuția)
Munca in strainatate dascalumihaita64 dascalumihaita64 buna seara! va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare : am lucrat 7 ani in grecia.pot sa beneficiez de acesti ani la calcularea pensiei.mentionez ca am ... (vezi toată discuția)