avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen judecata

Am un termen de judecata la un PV, am cerut sa se judece in lipsa mea, acum ma intereseaza daca la data la care a fost fixat termenul de judecata se va da o decizie in acea zi sau este nevoie de mai multe termene sau procese?
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 14:31, 8 Noiembrie 2013
Buna ziua,

Cererea de judecata in lipsa este valabila pentru intrega etapa procesuala, chiar daca instanta va solutiona cererea pe parcursul mai multor termene.

De regula un proces se solutioneaza in mai multe termene in functie de complexitatea lui. Insa daca dvs ati atacat un proces-verbal de constatare a contraventiei, acesta se poate solutina si la un singur termen.

Cu stima,
Costi Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la hotararea de recurs fergus1 fergus1 Buna ziua. Unui reclamant aflat sub exceptia lipsei calitatii si capacitatii procesuale active i se admite spre solutionare pe 06.12.2010 o cerere de ... (vezi toată discuția)
Amendă rovinietă auto vândut. ce pot face în cazul acesta? Dana.t Dana.t Bună ziua, va rog dacă puteți să mă lămuriți și în același timp să mă îndrumați in următoarea situație: am vândut un autoturism în luna iulie ... (vezi toată discuția)
Contestarea unui proces verbal elyen elyen Ce anume trebuie facut pt. a contesta un proces verbal al unei institutii,stiu ca la judecatoria in raza caruia exista sediu social,dar nu stiu ce anume ... (vezi toată discuția)