avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Procedura in fata instantei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Procedura in fata instantei

Am fost acuzat de fapta prev. si ped. de art. 140, alin. 1, lit. “c” din Legea nr. 8/1996 pt ca aveam televizorul pe programul romania tv intr-un magazin alimentar.cum pot folosi art. 9, lit. “e” din Legea nr. 8/1996 pt apararea mea
Cel mai recent răspuns: stefanzanfir , utilizator 21:31, 9 Noiembrie 2013
In ce sens "ati fost acuzat"?
s a intocmit dosar penal pt difuzarea muzicii in scop ambiental, iar in momentul de fata dosarul este la judecatorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Difuzare muzica in scop ambiental stefanzanfir stefanzanfir In urma unui control efectuat la un magazin alimentar, organul de cercetare penala a precizat in referatul intocmit ca societatea noastra nu detinea licenta ... (vezi toată discuția)
Procedura proces penal - judecarea in lipsa stefanzanfir stefanzanfir Am primit o amenda administrativa in urma unui dosar penal si am contestat-o la judecatorie depunand o plangere unde specificam motivele pt care doresc ... (vezi toată discuția)
Taxe radio, tv eurocompany eurocompany Buna ziua, Avem o pensiune turistica si permanent vine cate o instututie sa tot platim taxe peste taxe.De exemplu pt difuzare de muzica in scop ambiental vin ... (vezi toată discuția)