avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SRL in inactivitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SRL in inactivitate

buna ziua. am avut un magazin de tip plafar... cand a venit criza si taxa forfetara..l am inchis,ca mergeam in pierdere.asta in 2009.07. nu am fost platitor TVA,nu am avut angajati,si am obtinut si regimul derogatoriu,deoarece nu am avut datorii la fisc. anul acesta,am depus ultimul bilant,in luna mai. de atunci probabil,m au pus la inactivi. nu e nici o problema,ca nici nu mai sant in tara,si nu mai fac niciodata vre o activitate, nu inteleg,a aparut un nou proiect de lege ca daca sant inactiv...tot nu sant? sau ce vor?
Cel mai recent răspuns: bandi2 , utilizator 17:51, 16 Noiembrie 2013
nimeni nu stie?banuiesc ca daca nu sant dator la stat... nu e o problema.ma lasa inactiv... cat vor,nu ma supara.
nici un raspuns?eu cred ca daca nu am datorii la stat... inactivitatea in sine,nu prezinta o problema. bani sa radiez nu am.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl in inactivitate bandi2 bandi2 buna ziua. am avut un magazin de tip plafar... cand a venit criza si taxa forfetara..l am inchis,ca mergeam in pierdere.asta in 2009.07. nu am fost platitor ... (vezi toată discuția)
A expirat suspendarea bandi2 bandi2 buna ziua. am avut un mic magazin tip plafar..in2010/05 am suspendat activitatea,cu regim derogatoriu..adica nu am datorii la stat.nu am fost platitor de ... (vezi toată discuția)
Activitate suspendata bandi2 bandi2 buna. acum 3 ani am avut un magazin de prod.naturistemsi am suspendat activitatea.am primit si regimul derogatoriu,neavand datorii la stat.acum,dupa ce trec ... (vezi toată discuția)