buna. acum 3 ani am avut un magazin de prod.naturistemsi am suspendat activitatea.am primit si regimul derogatoriu,neavand datorii la stat.acum,dupa ce trec cei 3 ani,de suspendare,ce fac? mentionez ca m am mutat in alt oras,si nici nu am bani ptr a inchide oficial.se radiaza dupa un timp din oficiu? daca nu,ce se poate intampla?banuiesc ca daca la momentul cand am primit regimul derogatoriu nu am avut datorii,si contabila tot a depus anual bilantul pe 0,nu pot sa am probleme...
doar atat? pai eu sa ma deplasez pana in timisoara ptr asta?se mai poate suspenda 3 ani?si daca las asa? ma belesc astia?
altii pleaca in strainatate si nu radiaza... daca nu am datorii la fisc,asta e important.ce sa mai investesc in ceva mort.... si in plus cine stie ce acte mai trebuiesc.. eu am doar bilanturile pe ultimii 3 ani...restiul cand m am mutat a ars intr un incendiu
Se mai poate suspenda pe inca o perioada de maximum 3 ani. Daca nu mai depuneti nici-o declaratie firma este trecuta de fisc in registrul firmelor inactive iar inchiderea ei ar insemna depunerea retroactiva a declaratiilor si plata amenzilor pentru nedepunerea lor in timpul legal.
Cam asta e tot si decizia va apartine.
pai daca e inactiv... asta presupune ca eu pot fi mort,in strainatate,etc... pe ce sa mi dea amenda? si cate amenzi? pana cand ce?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Radiere srl
bandi2
tot nu am ajuns la o concluzie... in iunie imi expira 3 ani de suspendare cu regimul derogatoriu ,deci fara datorii la fisc.nu mai doresc sa o reactivez ... (vezi toată discuția)
Radiere firma
bandi2
buna. daca am inchis magazinul,acum 1 an si 3 luni,am obtinut si regimul derogatoriu,de la finante...dar, plec din tara, si nu o sa pot radia firma peste 1 an ... (vezi toată discuția)
Radiere firma
bandi2
buna,am avut si eu un magazin mic de naturiste,am suspendat activitatea acum 3 ani,si am regim derogatoriu,deci nu am datorii la stat.bilantul depune contabi;a ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.