avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... radiere srl
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

radiere srl

tot nu am ajuns la o concluzie... in iunie imi expira 3 ani de suspendare cu regimul derogatoriu ,deci fara datorii la fisc.nu mai doresc sa o reactivez vreodata,nu mai am sediu social,ca a fost un magazin naturist,cu chirie intr un centru com.m am mutat in alt oras,bani nu am de radiere...ce mi se poate intampla in cel mai rau caz? ma cauta cineva? mereu voi primi amenzi? sau se va inchide canva din oficiu?
Cel mai recent răspuns: bandi2 , utilizator 08:31, 14 Februarie 2013
Cel mai bine ar fi sa initiati procedura de dizolvare simultana cu lichidarea urmata de radierea din registrul comertului in temeiul art. 235 din Legea nr. 31/1990, republicata. Costurile sunt in jur de 500 ron platibili in doua transe. Riscati altfel sa fiti bombardat cu adrese de la institutiile statului, sa platiti amenzi ca nu ati depus situatii financiare, etc. Actualmente, nu vad cum din oficiu v-ar radia cineva firma.
pai da,dar eu nu mai am adresa acolo in timisoara... si nici bani... bilantul pana acum am depus pe o. ptr ce sa mi dea amenda?si nu am decat situatiile financiare pe ultimii 3 ani.. restul a ars intr un incendiu unde am depozitat actele dupa suspendare.am inteles ca ma trece inactiv... doar nu o sa ma caute daca nu sant dator la fisc... sau? stie adresa?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Februarie 2013
bandi2, utilizator
Daca va trece inactiv fiscal, acest lucru se va reflecta si in cazierul fiscal al asociatului/administratorului, fapt ce va duce la imposibilitatea sa va infiintati o alta firma.
daca e numai atat,e ok.eu sant administratorul,si sant in pensie de boala... sanatate imi trebuie nu firma... asa ca e ok la inactivi.dacat sa dau 500 lei sa ma chinui sa radiez...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere firma bandi2 bandi2 buna. daca am inchis magazinul,acum 1 an si 3 luni,am obtinut si regimul derogatoriu,de la finante...dar, plec din tara, si nu o sa pot radia firma peste 1 an ... (vezi toată discuția)
Radiere firma bandi2 bandi2 buna,am avut si eu un magazin mic de naturiste,am suspendat activitatea acum 3 ani,si am regim derogatoriu,deci nu am datorii la stat.bilantul depune contabi;a ... (vezi toată discuția)
Activitate suspendata bandi2 bandi2 buna. acum 3 ani am avut un magazin de prod.naturistemsi am suspendat activitatea.am primit si regimul derogatoriu,neavand datorii la stat.acum,dupa ce trec ... (vezi toată discuția)