avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conventie civila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conventie civila

Buna ziua!

As dori sa stiu ce presupune o conventie civila. Sunt liber-profesionista in meseria de makeup artist. Fiind la inceput de drum nu am apucat sa imi fac PFA. Sunt solicitata de catre un retailer de haine, ce organizeaza un eveniment monden, sa machiez personalul firmei. Am cautat o modalitate legala de a-mi desfasura activitatea si a-mi primii plata si am gasit conventia civila. Ce obligatii am atat eu cat si beneficiarul? Cine plateste contributiile catre stat, eu sau beneficiarul? Unde trebuie mers pentru semnarea acestui act?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Conventie civila Participant Participant Buna ziua! Mentionez ca este prima mea intrebare pe acest forum. In momentul de fata lucrez la o firma cu carte de munca CIM si toate drepturile. ... (vezi toată discuția)
Conventie civila Vioreld Vioreld salutare. vreau sa inchei cu o persoana fizica o conventie civila. intrebarea mea este ce se plateste in acest caz (doar impozitul de 16%)? cine plateste ... (vezi toată discuția)
Ca persoana fizica pot presta servicii ? silvianicoleta silvianicoleta Nu am timpul necesar pentru a infiinta PFA. Vreau sa stiu daca pot presta servicii pentru o firma pe baza unui contract. Serviciile sunt reprezentate de ... (vezi toată discuția)