avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infintare societate mixta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infintare societate mixta

Salutare! As dori sa aflu si eu care este suma minima necesara pentru deschiderea unei societati mixte?
Va multumesc anticipat..

Depinde, ce doresti sa faci;daca e Srl, minim 2 mil, daca e srl, cu activitati de leasing ca obiect principal-500 mil.,daca e S.A., 25 mil, desi se preconizeaza a se majora minimul de capital social pentru acest tip de societate comerciala.Myra
Te referi la costurile totale pt.infiintare sau la capitalul social?!Colega dinainte a raspuns daca nu ma insel,ce fel de capital trebuie sa ai ca sa deschizi o societate,in functie de tipul ei.Daca te referi la costuri de infiintare, capitalul la cetatenii straini e 10 mil.in Sibiu desi 2.000.000 scrie in legea 31/90, si costul ajnge undeva la 10 mil.
Nu incetez sa ma minunez de Registrul comertului!
si eu ma minunez. in Iasi capitalul pentri catateni straini este echivalentul a 500 Euro
Mi se pare ilegal ca la diferite Oficii ale Registrului Comertului exista reguli proprii pentru capitalul social initial. Legea 31/1990 este clara in aceasta privinta si nu face nici un fel de discriminare. Raspunsul am vazut ca deja l-ai primit.

Alte discuții în legătură

Societate comerciala activa sau inchisa? sbgkd sbgkd Buna... Detin o societate comerciala din 1995,in anul 1998 a-m depus o cerere la finante ptr. inchidere temporara,ulterior a aparut problema cu marirea ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social prin compensare AVOCAT  NARTEA STEFAN  RECHTSANWALT  LAWYER AVOCAT NARTEA STEFAN RECHTSANWALT LAWYER Buna ziua, poate cineva sa ne comunice daca a avut vreo situatie in care a majorat capitalul social al unei societati ca urmare a unei compensari a datoriei pe ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societae ContSters168570 ContSters168570 In cazul nedepunerii bilanutului am inteles ca se dizolva societatea.Care sunt pasii urmatori?Se va desemna un lichidator?Care sunt taxele pt acest lichidator ... (vezi toată discuția)