avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Retragere suma integrala cont salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Retragere suma integrala cont salariu

Astazi am aflat cu stupoare ca banii care mi s-au virat in contul de salariu de catre angajator mi-au fost retrasi integral 100 % de catre domnul executor.Stiu ca are drept de poprire de maxim 1/3 din salariu.Ma puteti indruma va rog ce ar trebui sa fac in continuare?Ca dovada am extrasul de cont de la banca in care scrie clar "virare salariu" iar sub acea rubrica retragerea in totalitate a sumei de catre domnul executor,fapt ce il consider abuziv.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 00:09, 11 Noiembrie 2013
Nu este abuziv, executorul v-a poprit sumele dintr-un cont;el nu cunoaste provenienta acelor sume. Banca ar fi trebuit sa retina si sa vireze executorului doar 1/3 din suma. Adresati-va executorului, prezentati-i extrasul de cont si el va emite o adresa bancii prin care sa-i puna in vedere sa nu va mai retina decat 1/3 din salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita. MARINA11 MARINA11 Am primit de la un executor judecatoresc proprire pe salariul unui angajat (pentru un credit neachitat). Care este procentul maxim care poate fi retinut ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu Loreandreiciuc Loreandreiciuc Buna ziua am și eu o nelămurire.sotul meu are poprire pe salar prin executor judecătoresc care a trimis Înștiințare atât la locul de munca cât și ... (vezi toată discuția)
Poprire integrala salariu sonyaillyes sonyaillyes Buna ziua, As avea si eu o intrebare: datorita unei datorii la u card de credit, mi-a fost pusa poprire pe cont. In data de 14.06.2010 mi s-a virat salariul ... (vezi toată discuția)