Buna ziua am și eu o nelămurire.sotul meu are poprire pe salar prin executor judecătoresc care a trimis Înștiințare atât la locul de munca cât și băncii,firma a făcut poprire pe salar și banca la fel pana am realizat ca totuși prea mulți bani care se extrag.am mers la banca am scos un extras de cont de când are poprirea banca a livrat banii opriți din poprire in contul executorului dar firma nu deși pe fluturaș se vede clar sumele poprite.ar mai avea o dif mică de bani in jur de 250ron de achitat după sumele poprite de firma dar probl este ca in contul executorului nu apare decât jumătate de suma.ce as putea face?pentru ca suntem disperați firma ia tras banii dar nu a virat banii in contul executorului.doar banca a livrat atât.
mergeti la firma la contabilitate si faceti cerere sa va elibereze banii retinuti si nepredati executorului facand dovada ca si banca v-a retinut lunar sume pt aceeasi poprire.
Am uitat sa Menționez faptul ca după ce am observat ca se opresc prea mulți bani soțul a mers la departamentul de personal și a explicat ca ii se face oprire și banca și firma,i-au dat o adresa prin care înștiințează banca ca ei fac oprire pe salar.problema mea este ca nu știu cum sa fac sa vireze banii opriți de ei adică firma in contul executorului.sau sa cer executorului sa le trimită o Înștiințare sa vireze banii.eu le-am trimis pe adresa de email a executorului judecătoresc poze după fluturași extrasul de cont și adresa ce a primit soțul de la firma precum ca ei fac oprire.va rog sa ma sfătuiți ce sa fac pentru ca sunt disperata.va multunesc
Simplu, faceti o cerere catre firma sa vireze banii retinuti in contul executorului fiindca obligatia lor e nu numai sa va retina sumele poprite dar si sa le vireze in contul indicat de executor. In cazul in care a virat sumele sa va indice nr.ordin de plata sau dovada platii catre executor.
Poprire salariala
arabolu
Buna ziua. M-a fost adus la cunostinta ca in urma cererii unui creditor, un executor judecatoresc a pus poprire pe salariu,situatie pe care o accept ca fiind ... (vezi toată discuția)