avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Composesorat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Composesorat

Buna seara!Sunt membru composesor,teren forestier, detin 11 voturi din peste 200.Composesoratul a primit bani de la APIA in anii trecuti iar conducerea de atunci a hotarat impartirea unei parti din bani catre membrii composesori.In anul acesta conducerea s-a schimbat iar actuala conducere spune ca nu se mai pot da acesti bani deoarece ar reprezenta dividende iar composesoratul este o asociatie nonprofit si s-ar incalca propriul statut, ba chiar ca si banii primiti in anii trecuti e posibil sa fie impozitati retroactiv de catre fisc.As vra sa stiu care este adevarul,pot fi dati banii acestia catre membrii composesori,reprezinta ei dividende?

Alte discuții în legătură

Asociatie crescatori de animale miamariaa96 miamariaa96 Buna seara! Sunt membru al unei asociatii de crescatori de animale, respectiv bovine si ovine. As dori sa stiu care imi sunt drepturile de membru al acestei ... (vezi toată discuția)
Voturi composesorat mona1974 mona1974 Buna , o intrebare daca imi permiteti si binenteles un raspuns daca se poate a-si dori la o problema privind voturi din composesorat si anume pe raza ... (vezi toată discuția)
Drepturi proprietari cu terenuri in composesorat adelutzacj adelutzacj Buna ziua, va scriu in numele mai multor proprietari dintr-un sat din Jud.Cluj, in anul 2005 a fost infiintat un composesorat al proprietarilor de terenuri de ... (vezi toată discuția)