avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare si restituire bani
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare si restituire bani

Am avut o relatie de aprox 6 luni cu o fata, i-am dat in jur de 3000 lei, ii vreau inapoi, nu am dovezi decat 2 persoane care stiu exact despre ce este vorba. am incercat sa dau de fata, nu mai raspunde la telefon si mama ei nu vrea sa imi dea numarul,
Am primit amenda 1000 lei de la politie pentru asa zise infractiuni de violare de domiciliu si amenintare. cum pot sa imi recuperez banii legal ?

P.S. Ilegal stiu cum. :)
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu sau sechestrare de persoane si privare de libertate silviomarinescu1988 silviomarinescu1988 am fost invitat in curtea unei case de catre proprietari. un domiciliat care imi datora bani a tinut de poarta si a sunat la 112. ulterior a venit politia si ... (vezi toată discuția)
Politia romana, pentru a apara interesul si paza publica, sau niste organe care abuzeaza de puterea pe care legea le-o ofera? parlucian parlucian Azi noapte am trecut printr-o intamplare nefericita. Nu vreau sa lungesc prea mult, dar treburile s-au intamplat cam in felul urmator. Ieri a fost ziua mea de ... (vezi toată discuția)
Violarea de domiciliu ContSters82607 ContSters82607 buna ziua.unui prieten de-al meu i s-a intocmit dosar penal astfel; tatal lui a fost in nenumarate dati jignit si amenintat de catre amantul sotiei sale (il ... (vezi toată discuția)