avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Cum sterg un mesaj postat de mine pe forum?
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Cum sterg un mesaj postat de mine pe forum?

Buna!
As vrea sa stiu si eu cum pot sterge un mesaj ce contine cateva intrebari postate de mine pe forum?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:29, 10 Noiembrie 2013
Nu puteti, cf regulametului mesajele postate raman in forum,

De asemenea, pentru coeziunea discutiilor, odata cu scrierea unui mesaj in forum ne transmiteti si noua, ca drept neexclusiv si nelimitat in timp de autor, dreptul de a publica, republica si mentine mesajul in Forum si in orice alte produse Avocatnet.ro, cata vreme acestea exista. Fara aceasta regula, munca consultantilor adunati aici ar fi in zadar, iar raspunsurile pe care le primiti nu ar mai veni cu aceeasi frecventa. In plus, Avocatnet.ro poate integra aceste mesaje in produsele sale destinate publicului, fara a fi nevoie pentru aceasta de o aprobare speciala din partea dumneavoastra.


cand ati postat, ati bifat ca sunteti de acord cu regulamentul.

Daca aveti motive intemeiate, scrieti prin intermediul mesajelor private unui moderator.

Daca ati primit raspunsuri la intrebarile postate , atunci nu se mai pot sterge nici daca vorbiti cu un moderator din sectiunea respectiva.
Prin asumarea responsabilitatii publicarii unui subiect pe forum,va revine obligatia respectarii regulamentului forumului
Regulamentul forumului prevede ca dupa editare topic exista un termen de 30 minute in care se pot opera completari si modificari
Mesajele pot fi sterse numai de catre administratorii forumului-in anumite conditii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sterg sau retrag intrebarea pe care am pus-o ? ContSters192068 ContSters192068 Am ,,pus\\" o intrebare acum 18 zile,nu am primit nici-un raspuns.vreau sa o sterg sau sa o retrag din acea sectiune,poate o reformulez altfel,sau poate am ... (vezi toată discuția)