avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Este obligatorie pentru judecatori reuniunea a doua ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Este obligatorie pentru judecatori reuniunea a doua cauze?

Intrun proces aflat pe rol in apel , instanta este instiintata ,ca inpotriva martorilor, a fost facuta plangere pentru marturie mincinoasa.
Judecatorii de la curtea de apel. conform art 34 lit d CPP trebuiau sa ceara de la parchet dosarul cu plangerea pentru marturie mincinoasa , Sau procurorul care avea dosarul trebuia sal trimita la curtea de apel.
Ultima modificare: Duminică, 10 Noiembrie 2013
generalul, utilizator

Alte discuții în legătură

Este posibila urmarirea penala pe art 335 cpp in urmatorul caz? generalul generalul la plangere mea inpotriva unor martori mincinosi, solutia a fost cu NUP ART 10 LIT D vechiul CPP unde lit d, prevede ca exista fapta dar faptei lipseste ... (vezi toată discuția)
Dilema mare.mãrturie mincinoasã. Veracruz Veracruz Buna ziua. Va deranjez cu doua intrebari daca imi permiteti. Am avut calitatea de inculpat intr un dosar de infractiuni electronice avand calitatea de ... (vezi toată discuția)
Revizuire sentinta penala + actiune in pretentii pentru marturie mincinoasa dovedita Veracruz Veracruz Buna ziua. Va deranjez cu doua intrebari daca imi permiteti. Am avut calitatea de inculpat intr un dosar de infractiuni electronice avand calitatea de ... (vezi toată discuția)