avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... atestat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

atestat

ce atestat trebuie pt un en gross care comercializeaza bauturi alcoolice? au venit cei de la vama si l-au cerut si au dat amenda ? ce lege ete?
Cel mai recent răspuns: Ileana Schwarz , Avocat 20:24, 31 Martie 2009
atestat de comercializare a bauturilor alcoolice...;) pe procesul verbal de contraventie, cei de la vama trebuia sa indice legea si articolul care reglementeaza contraventia.
Probabil ca este vorba de antrepozit sau operator inregistrat( comercializati produse accizabile).E grav. Banuiesc ca si amenda e pe masura.
Contactati un avocat macar sa vada daca s-au strecurat greseli la intocmirea procesului verbal. In rest, pregatiti-va sa platiti.Nu v-au dat cu 48 de ore jumatate din minim? As fi achitat asa si as fi facut plangere.

succes
av. Ileana Schwarz

Codul Fiscal
Ultima modificare: Marți, 31 Martie 2009
Ileana Schwarz, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere magazin online de bauturi alcoolice simonapavel simonapavel Buna ziua! Recent am inceput activitatea de comercializare en-gross bauturi alcoolice, pentru care am autorizat codul CAEN 4649 si am obtinut atestatul de ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala de 20.000 de lei Laura 86 Laura 86 Buna ziua, Ce poate sa faca o persoana care a fost amendata pt ca avea in autoturismul proprietate personala 66 litri de bautura alcoolica nemarcata. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Cine poate sa ma ajute guly guly buna ziua va rog sa imi spuneti si mie ce pot sa fac in situatia urmatoare pe data de 3feb2009 am avut un accident de masina cu un alt autoturism ce atrecut pe ... (vezi toată discuția)